Niets in deze wereld kan zoals het was voor de eerste keer passeren.

Zelfs de meest interessante hobby zal niet leiden zoals genot als op dat moment dat je alleen het gevonden. Hetzelfde geldt voor relaties. Nee, dit betekent niet dat met de tijd dat de gevoelens kalm.

Integendeel, als je elkaar naderen, zullen worden versterkt, en met uitzondering van de passie nog steeds vriendelijk en familierelaties, gebaseerd op vertrouwen.

Maar zelfs als je elkaar perfect naderen, soms kun je vervelen in een relatie, en het zal beginnen om de druk op de psyche gezet.

En nee, als je je verveelt, maar dat betekent niet dat je nodig hebt om het te verbergen uit mijn meisje. Als het enige probleem is dat je verveling, en anders is alles in orde is, moet het met een vriendin worden besproken.

Nou, voordat dat het de moeite waard te bepalen wat precies zorgt ervoor dat je verveeld.

Gewoon je hersenen gewend geraakt aan haar

Als je iets voor het eerst zien, dan voor de hersenen is iets heel onontgonnen, dat is de reden waarom de reactie daarop is helder en onvergetelijk.

Maar omdat ons brein zich aanpast aan veranderingen, dat is een natuurlijke evolutionaire manier, het niveau van het geluk van geteste positieve emoties wordt teruggegeven aan de oorspronkelijke waarden na enige tijd na een evenement dat zijn scherpe sprong beïnvloed. Dat wil zeggen, de euforie geeft en je gewoon aanziet alles als gevolg.

Een belangrijk punt is dat na aanpassing, een persoon niet langer de voordelen van zijn partner te merken en begint om fouten te zoeken. Allemaal omdat we wennen aan de positieve momenten, omdat meer streven naar hen dan om de negatieve.

Als resultaat — Je begint te denken dat je meisje is niet zo goed, ze heeft bepaalde nadelen, en het zelfs infuriates.

Maar nee, dat deed ze niet slechter — alleen dat je gestopt met het opmerken van haar voordelen en op zoek naar iets nieuws. Als je het gevoel dat je het waarnemen van de relaties als een goede en beginnen om de tekortkomingen te zoeken, stel je eens voor hoe je leven is veranderd, als je nooit je vriendin ontmoet, en hoe zou jij je voelen, als een eenzaam persoon zonder een aandeel van romantiek in het leven.

Denk na over haar voordelen, herinneren wat cialis goedkoop je graag met de eerste vergadering, hoe later onthuld. En dan zult u begrijpen dat ik niet de moeite met haar helemaal niet, maar ik heb gebruikt om haar positieve eigenschappen.

U gewend aan meer gepassioneerd relaties

En onder gepassioneerde begrijpen we niet seksueel tractie, maar scherp daalt, dat wil zeggen, de momenten van starts en dalingen.

Scherpe en onvoorspelbare relaties — Wanneer u gisteren werden hartstochtelijk van elkaar hielden, vandaag ruzie tot het verlangen om elkaar te schieten, en morgen terug naar heldere liefde — bijdragen aan de versterking van het gevoel van aantrekking.

En dit zijn niet onze vermoedens, maar de resultaten van het onderzoek dat heeft aangetoond dat het versterken van angst met dergelijke druppels bijdraagt ​​aan een aantrekkingskracht op een potentiële partner.

Mensen in onstabiele relaties weten nooit wat morgen zal gebeuren, in een uur, zelfs in een paar minuten, en per ongeluk deze alarmerende toestand van de onbekendheid voor helderdere emoties aan de partner accepteren.

En als je de ervaring van dergelijke relaties gehad, dan is stabiel lijkt misschien saai u. Zo ja, onthoud dan alleen hoe eerdere relatie ontwikkelde en wat ze eindigden.

Analyseer wat je niet als hen en vergelijken met wat je wilt in de huidige. Wees er zeker van: je begrijpt meteen dat verveling in hen — Niet verveling, en kalm en vrede.

Je hebt geen nieuwheid

Dit punt kan in verband worden gebracht met een verslaving, maar ze nog steeds verschillen. Hier hebben we het over het feit dat aan het begin van de relatiepartners nieuwe klassen proberen. Soms zijn ze nieuw voor één, en soms voor beide dat alleen een verrijking voor emoties.

Wanneer relaties worden gestabiliseerd, nieuwigheid verdwijnt, en ze gaan naar routine.

En omdat ons brein geprogrammeerd is om nieuwe prikkels voor het leren van en het ontvangen van ervaring vinden, het lijkt je dat alles geworden is te saai en gewone.

Hoe zich te ontdoen van dit gevoel van saai stabiliteit?

Maak een lijst van nieuwe klassen die de moeite waard samen proberen zijn (bijvoorbeeld een reis, de houding in seks of zelfs een aantal unieke gerecht). Probeer maar eens iets nieuws — En dan zul je en je vriendin nooit te vervelen met elkaar.

U gebrek aan nabijheid

Aan het begin van de relatie, de hormonen letterlijk potige, passie kookt, en ik wil intimiteit te voelen met een partner zo vaak mogelijk en lange.

Maar na verloop van tijd, als gevolg van dezelfde verslaving, één of beide partners wordt saai. Seksuele activiteit vermindert: Veel stelt eerst af, maar één of twee van de eenvoudigste, dan is het aantal sekscontacten verminderd.

Vaak is dit te wijten aan het feit dat de koppels niet willen of kunnen niet praten over hun voorkeuren met elkaar. Soms is beperkt, en soms — Gewoon tegenzin om stam partner.

Als je verveling ontstaan ​​juist vanwege het ontbreken van nabijheid of zijn stabiliteit en saaiheid, dan bespreken deze kwestie met mijn vriendin.

Voer meer experimenten in uw intieme leven. En dit zijn niet alleen nieuwe houdingen, maar ook het flirten, plagen, prelude, heerlijk wachten. Stel je voor je jarenlange fantasieën, om te zetten in spellen.

Bijvoorbeeld, kan nieuwheid en de scherpte van een willekeurige keuze toe te voegen — Het lijkt erop dat wanneer je in een boek van notities met uw wensen en een keer per week te nemen door een nieuwe «oefening», niet zeker weten dat het deze keer zal komen.

Uw meisje drukt gevoelens niet zoals jij

Als u onwetenschappelijke termen te begrijpen, kunnen we zeggen dat gevoelens een soort manifestatie — taal van de liefde.

En soms spreken we verschillende talen met onze partners, hoewel ongeveer hetzelfde. Voor iemand, de hoogste manifestatie van de liefde is «onderhoud» uw partner voor een ander — Fysieke nabijheid of goedkeuring.

En wanneer deze taal niet samenvallen, de partners beginnen te missen, omdat ze, in hun mening, het geven van al hun liefde, niet het rendement op waarin ze werden berekend ontvangen.

Weten uw taal van de liefde en de taal van de liefde van je meisje zal u helpen niet alleen te ontdoen van verveling, maar ook om te zorgen voor een vriend, het versterken van de verbinding tussen u, evenals add nieuwigheid om de relatie.

Vergeet niet dat er primair, en er zijn secundaire gebaren van sympathie, en voor uw vriend, kan het veel aangenamer zijn om oprechte lof, en niet een mooie gift of bijvoorbeeld, aandacht, en niet je verlangen te behagen.

More...