Intakegesprek, consultaties psychiatrie en psychodiagnostisch onderzoek in Hasselt, op adres St. Katharinaplein en in Ham, Dorpsstraat 43.


Dr. Inge Buseyne

Als psychiater en psychotherapeut is zij betrokken bij de diagnostische fase en bij de begeleiding van een begeleidingstraject. Wanneer er medicamenteuze ondersteuning nodig is, neemt zij dit op zich.
Dr. Buseyne is bekend met stemmingsproblematiek (bv. depressie, bipolaire stoornis), met angststoornissen, met ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD en autisme, en met psychologische problemen bij hoogbegaafdheid. Voor traumatherapie is Dr. Buseyne onderlegd in EMDR en in TRE (Trauma Releasing Exercices). Zij is ook Leif-arts. Consultaties zijn mogelijk in het Nederlands, Frans, Engels en Spaans.

Jessica Reynders

Jessica is psychologisch consulent en gedragscounselor i.o. Zij verzorgt in ‘t Labyrint Hasselt psychodiagnostisch onderzoek bij kinderen, jongeren en volwassenen naar ontwikkelingsproblematieken (autisme, AD(H)D, intelligentie) en naar persoonlijkheidsproblematieken. Jessica is ook coach voor jongeren en volwassenen met AD(H)D, autisme of andere psychologische moeilijkheden zoals angst, depressie, dwang, zelfbeeld etc. Ze werkt op basis van de wetenschappelijk onderbouwde protocollen van de cognitieve gedragstherapie.

Cédrine Van Hout

Cédrine is psychologisch consulent met een postgraduaat Psychodiagnostiek. Zij verzorgt in ‘t Labyrint Ham psychodiagnostisch onderzoek naar ontwikkelingsproblematieken (autisme, AD(H)D en intelligentie). Hiernaast kan je ook bij haar terecht voor coaching en begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen met autisme, AD(H)D of andere moeilijkheden (sociaal-emotioneel, psychologisch, leerproblemen,…). 

Karen Bastin

Karen Bastin is master in de Klinische Psychologie met een postgraduaat neurofeedback bij ADHD. Zij is auteur van meerdere boeken i.v.m. leerprocessen bij kinderen. In ‘t Labyrint Ham verzorgt zij psychodiagnostisch onderzoek naar ontwikkelingsproblematieken (autisme, AD(H)D en intelligentie) bij kinderen, jongeren en volwassenen.

Rabia Sule Dogan

Sule is psychologisch consulent en volgt een postgraduaatopleiding Neuropsychologische Diagnostiek en Counseling. Zij is actief in ‘t Labyrint Hasselt waar ze psychodiagnostisch onderzoek verricht naar ontwikkelingsproblematiek (autisme, AD(H)D, intelligentie) en naar persoonlijkheidsproblematieken. Sule is verder ook coach en begeleider van kinderen, jongeren en volwassenen met autisme, AD(H)D of andere zorgvragen (sociaal-emotioneel, psychologisch, leerproblemen, intercultureel, …). Ze zet zich in om op wetenschappelijke wijze het psychologisch vermogen van mensen te versterken.

Maya Mineur

Maya is psychologisch consulent.  Zij verzorgt in ’t Labyrint Hasselt psychodiagnostisch onderzoek naar ontwikkelingsproblematieken (autisme, AD(H)D, intelligentie) en persoonlijkheidsonderzoek.  Maya biedt tevens psychosociale begeleiding aan voor  kinderen, jongeren en volwassenen met autisme, ADD of ADHD en sociaal-emotionele begeleiding bij psychologische problemen en bij leerproblemen.

Arno Van Dingenen

Arno is psychologisch consulent en lector aan de AP Hogeschool te Antwerpen. Hij is actief binnen ‘t Labyrint te Ham als coach voor jongeren en volwassenen met psychosociale problemen. Hij heeft hiernaast ook ervaring in het begeleiden van jongeren en volwassenen in hun leerproces, dit op zowel middelbaar als hogeschool niveau. Je kan ook bij hem terecht voor coaching in het leerproces bij jongeren en volwassenen met specifieke moeilijkheden als autisme, AD(H)D, concentratieproblemen, motivatieproblemen, studiekeuze, gewoonteverandering,… . Samen met jou gaat hij op zoek naar een manier waarop leren weer leuk kan zijn.

Lisa Werrens

Lisa is psychologisch consulent en heeft naast haar basisopleiding nog een postgraduaat Oplossingsgericht Hulpverlener gevolgd. Hierdoor kijkt ze steeds naar de kwaliteiten van een persoon en gebruikt ze hun levenservaring als bouwstenen in haar coachingssessies. Ze is actief in ‘t Labyrint Ham en verricht diagnostisch onderzoek naar zowel intelligentie, ontwikkelingsproblematieken (zoals ADD, ADHD en ASS) als persoonlijkheidsonderzoek. Ze streeft naar een fijne samenwerking tussen haarzelf en de cliënt en vertrekt steeds vanuit de visie van de cliënt.

Share this page

More...