Intakegesprek, consultaties  psychiatrie en psychodiagnostisch onderzoek in Hasselt, op adres St. Katharinaplein 2.


Dr. Inge Buseyne

Als psychiater en psychotherapeut is zij betrokken bij de diagnostische fase en bij de begeleiding en begeleiding van een begeleidingstraject.

Wanneer er medicamenteuze ondersteuning nodig is, neemt zij dit op zich.
Dr. Buseyne is bekend met stemmingsproblematiek (bvb. depressie, bipolaire stoornis), met angststoornissen, met ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD en autisme, en met psychologische problemen bij hoogbegaafdheid.
Voor traumatherapie is Dr. Buseyne onderlegd in EMDR en in TRE (Trauma Releasing Exercices).

Zij is ook Leif-arts.

Consultaties zijn mogelijk in het Nederlands, Frans, Engels en Spaans.

Jessica Reynders

Jessica is psychologisch consulent. Zij verzorgt in ‘t Labyrint Hasselt psychodiagnostisch onderzoek naar ontwikkelingsproblematieken (autisme, AD(H)D, intelligentie) en naar persoonlijkheidsproblematieken. Jessica is ook coach voor kinderen, jongeren en volwassenen met AD(H)D, autisme of andere psychologische moeilijkheden. 

Cédrine Van Hout

Cédrine is psychologisch consulent met een postgraduaat Psychodiagnostiek. Zij verzorgt in ‘t Labyrint Hasselt psychodiagnostisch onderzoek naar ontwikkelingsproblematieken (autisme, AD(H)D en intelligentie) en persoonlijkheidsproblematieken. Hiernaast kan je ook bij haar terecht voor coaching en begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen met autisme, AD(H)D of andere moeilijkheden (sociaal-emotioneel, psychologisch, leerproblemen, …).  

Share this page

More...